Skandinavisk Handels Kompagni

INTERNATIONAL COMMEMORATIVE AWARDS AND DECORATIONS
DENMARK


Den Internationale Fredsprismedalje 1988 FN's 50 års Jubilæums Medalje
The Int. Veteran Millennium Medal 2000 The Int. Volunteers Foreign Service Medal
Priser Bestilling / Betaling Int. forhandlere Medaljeparader


Om SHK.

E-mail


 

The International Veteran
Millennium Medal 2000...

Bestillingsskema

Skandinavisk Handels Kompagni er fra flere veteraner og veteranforeninger rundt om i verden, blevet opfordret til at producere denne mindemedalje, som kan tildeles ALLE personer der har udført militær-,  politi- eller anden civil FN/NATO tjeneste og samtidig er medlem af en militær-, politi- eller veteranforening.

Opfordringerne er kommet fra organisationer af forskellig art, og fra personer med tilknytning til flere forskellige soldater- og veteranorganisationer.

Medaljen skal være et SYMBOL på - og MINDE om - den vigtige indsats De militært og civilt har ydet for freden i det årtusinde vi nu forlader.

 

Kort beskrivelse af medaljen:

For at gøre medaljen helt speciel og unik, har vi valgt at lade hver enkelt NUMMERERET INDIVIDUELT, således at ingen medalje er ens.

Motivet på medaljens forside symboliserer 5 marcherende personer fra forskellige værn, hvori der tjenestegøre mænd som kvinder. Medaljens bagside er præget med en løvkrans som omslutter den individuelle nummerering.

Båndet til medaljen har i sig selv en dybere mening. Den SORTE farve symboliserer de faldne og sårede kammerater som deltog i begivenhederne gennem årene. Den RØDE farve symboliserer faren ved at deltage i militære opgaver og den GRØNNE farve symboliserer det patriotiske og frugtbare i vort grønne land.

Sammen med - The International Millennium Medal 2000 - følger et CERTIFIKAT påført dit navn og militære gradbetegnelse.

Medaljer er produceret i bronze og gennemgået en elegant antik kobber behandling.Personligt certifikat